Tábor 2023 - Bezdružice (1.7. - 22.7. 2023)

Kronika 2023 Zobrazit fotogalerii

Howdy cowboys!


Jak se vám zatím líbí na divokém západě? Může to být krušné ale určitě si zvyknete. Toto je městečko Duke's Meadow. Název po nově zvoleném Sherrifovi Lucky Dukovi. Lidé ho zvolili kvůli jeho inovativním nápadům a cenným kontaktům. Nic se ale nezvládne samo. Naštěstí jste přijeli Vy. Sheriff ve vás vkládá svoje naděje a čeká od Vás pomoc. Lucky Duke postavil novou banku, hokynářství a saloon, aby rodiny jako Vy se zde cítili pohodlně a v bezpečí.


A tak se naše 4 rodiny přistěhovali do městečka Duke's Meadow. Black Blood v čele s Martinem. Amakové s Alenkou. Castovi kde velela Agy. A Westfút fam. kde to šéfoval Víťa. Při slavnostním ohni se už místní obyvatelé seznámili s rodinami a následovaly oslavy. Druhej den se ale muselo hned makat.


Pěkně od začátku. Byla potřeba doplnit zásoby zlata. V nedalekým lomu ale byla možnost ho získat, a rozhodně ne malé množství. Rodiny tak vyrobili dynamit, kterej jim pomohl v těžení zlata, a celé odpoledne pečlivě vybírali všechny kusy zlata. Pak následovalo další doplňování zásob. Pitná voda do saloonu, a krádež surovin indiánům a jejím kojotům. Městečko tak začalo přitahovat pozornost. Indiáni se ale chtěli pomstít. Otrávili nám hlavní přístup vody a byla potřeba to zachránit, rodiny tak vylévali vodu z potoku v nádobách a podařilo se jim zachránit naše městečko.


Další problém ale byl vážný. Banditi měli napadnout naší banku a ukrást naše zlato. Rodiny odnesli zlato na bezpečné místo a mysleli že jsou v klidu. Místo ale bylo prozrazeno a Banditi vykradli naše zásoby. Nedalo si nic dělat než zkusit štěstí v casinu. Rodiny si zahazardovali a něco málo pro banku vydělali. Další den ale byly rodiny unešeny. Nikdo nevěděl co se děje. Náš spoluobčan se vydal do Tuesday Townu a našel naše zlato. Ukradl ho banditům a předal ho zpátky. Unesl vás kvůli tomu, že se mu něco nezdá na našem Sheriffovi.


Tak začli první pochyby a důkazy o tom, že Sheriff není úplně dobrák. Nejdřív se našli fotky podezřelých lidí se kterými se bavil. Přepadení banditské základny, kde byla nejspíše zpráva mezi Lucky Dukem a bandity a plánu na přepadení našeho dostavníku s dynamitem. Rodiny šli večer hledat dostavník. Našli ho ale rozbitý. Dynamit byl pohazeny po lese a hlídkovali u něj přiopilí banditi. Rodiny ale ukradli všechen dynamit pro sebe a opět nás zachránili. Atmosféra v městě už začla houstnout a nebylo to vůbec příjemný. Zvědové ale sehnali audionahravku mezi Sheriffem a bandity. Vše bylo jasné. Sherrif není jen hlavou našeho městečka. Je to i hlava banditů a vydělává tak jen pro sebe.


Rodiny se vydali na poslední cestu, která měla udat podlýho Lucky Duka. Po cestě si zapisovali do deníčku jejich příběh a důkazy o tom jakej náš Sheriff už doopravdy je. Cesta to nebyla krátká. Když už si všichni mysleli že se budou vracet domů. Cesta se otočila na druhou stranu a rodiny šly dál. Na konci zjistili že jejich trasa vytvořila písmeno B. Na konci cesty, se všemi důkazy vyzkoušeli jako první nově postavenou železnici a všechny rodiny se tak vrátili domů. Jako první dorazili Black Blood a Martin se stal novým Sheriffem. O vteřinu za nimi doběhli Amakové. O nějaký čas přiběhla Westfút fam. A těsně před setměním Castovi.


Podařilo se, a Lucky Duka jsme svrhli z postu Sheriffa a měl být poslán do vězení . Novej Sherrif Martin ale měl nad ním slitování a ušetřil ho utrpení. Tak se městečko přejmenovalo na Black Blood Meadow a nastal opět mír a klid. Děkujeme vám.

Zapsal Buchy :-)


Pořadí CETEH:

1. Black Blood (inst. Martin Heřman) - dokončení závěrečky 12:37
2. Amakové (inst. Alenka Hatiarová) - dokončení závěrečky 13:33
3. Westfút fam. (inst. Víťa Haas) - dokončení závěrečky 17:30
4. Castovi (inst. Agy Přibíková) - dokončení závěrečky 20:08

Bodování jednotlivců:

Starší:

1. Julča Rabíková - 253 b.
2. Terka Marková - 226 b.
3. Jonáš Vodička - 224 b.

Mladší:

1. Kiki Kubová - 299 b.
2. Víťa Šmida - 250 b.
3. Ella Čekalová - 239 b.